nieuw haar!

Na twee jaar trouw aan dezelfde coupe te zijn geweest, is het tijd voor een frisse wind door mijn haarwerkhaar! En wat een verandering is het geworden: lang, blond en absoluut prachtig. Ik ben er ontzettend blij mee. Maar hoe kwam ik tot deze keuze en hoe voelt het nu, een week later? Dat vertel ik je allemaal in deze nieuwe podcast!

Het idee om nieuw haar aan te schaffen kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Na twee jaar met dezelfde coupe te hebben rondgelopen, voelde het tijd voor iets nieuws. Ik wilde mezelf opnieuw uitvinden, mezelf verwennen en mijn zelfvertrouwen een boost geven. En dat is precies wat dit nieuwe haar voor mij heeft gedaan. En ook zo: de lacefront van mijn 'oude’ haar begon langzaam aan wel echt af te brokkelen… Dus: nieuw haar!

Het proces van het kiezen en aanschaffen van mijn nieuwe haar was een avontuur op zich. Ik heb verschillende afspraken gemaakt, ALLE soorten haarwerken in de salon gepast en uiteindelijk de perfecte match gevonden. Het was een spannende maar ook ontzettend leuke ervaring, die ik graag met jullie deel.

Natuurlijk waren er ook reacties vanuit mijn omgeving. Sommige mensen merkten het op en anderen vonden het gewoon prachtig zonder er iets van te zeggen. Hoe ik daarop reageerde en wat het met me deed, vertel ik je ook in deze podcast.

Nu, een week later, kan ik zeggen dat ik ontzettend blij ben met mijn keuze. Ik voel me zelfverzekerd, mooi en klaar voor nieuwe avonturen. Het nieuwe haar past perfect bij wie ik ben en hoe ik me voel. Het is een echte boost voor mijn zelfvertrouwen en ik kan niet wachten om het verder te stylen en te dragen - i love it.

Ben je benieuwd naar mijn avontuur met mijn nieuwe haar en wil je alle details horen? Luister dan nu naar mijn podcast! Ik deel alle ins en outs, van het moment van beslissing tot hoe ik me nu voel met mijn nieuwe haar.

Luister hier naar de podcast over mijn avontuur met nieuw haar!

Vorige
Vorige

hoe bespreek je haarverlies…?

Volgende
Volgende

tips tegen de zon