in Gesprek met Veronique Pardoen: Twee Vrouwen, Eén Missie in de Alopecia Wereld

Veronique Pardoen en ik hebben meer gemeen dan je op het eerste gezicht zou denken. We wonen allebei in Utrecht, we hebben allebei alopecia en we zijn allebei zichtbaar en actief in de alopecia wereld. Dus het was slechts een kwestie van tijd voordat we elkaar zouden ontmoeten. En vorige zomer was het zover: we dronken voor het eerst een koffie die al snel veranderde in een borrel op een gezellig terras in Utrecht. En zoals ze zeggen, the rest is history.

In onze podcast praten Veronique en ik over tal van onderwerpen die voor velen van jullie herkenbaar zullen zijn. Van prullenbakken vol haar tot het ombuigen van negatieve gedachten en het dealen met opmerkingen van lomperiken. We bespreken ook hoe het is om kaal naar buiten te gaan, onze ervaringen met sjaals, dates en natuurlijk onze gezamenlijke passie voor de Alopecia Dag die we op 13 april organiseerden en die 9 november weer zal plaatsvinden (meer info en tickets hier!).

Het is een heerlijk open gesprek geworden waarin we, true to form, niets schuwen en alles op tafel leggen. We delen onze persoonlijke ervaringen, onze ups en downs en onze tips voor het omgaan met alopecia in het dagelijks leven.

Dus pak er een kop thee, koffie of een glas wijn bij en geniet van dit inspirerende en openhartige gesprek. Het is een podcast die je niet wilt missen!

Luister hier naar de podcast met Veronique Pardoen

We hopen dat dit gesprek je inspireert, steunt en laat zien dat je niet alleen bent in je ervaringen met alopecia. Laat ons weten wat je ervan vindt en deel jouw eigen ervaringen en verhalen.

En.. tot op 9 November?? ❤️

Volgende
Volgende

haarwerken dragen tijdens het sporten?