13 april is De alopecia dag

De Alopecia Dag staat voor de deur, en het belooft een dag te worden die je niet wilt missen. Lees snel verder om alles te ontdekken over deze unieke gelegenheid die jouw leven kan veranderen (echt!).

Ooooh yes yes yeeeeheees!! Op 13 April organiseer ik samen met Veronique Pardoen (je kent haar misschien wel van LikeVero en Dat Is Pech Haar Weg) een unieke, mega leuke dag, speciaal voor vrouwen zoals jij! We zorgen voor verschillende workshops over omgaan met haarverlies, een heerlijke lunch en borrel en voldoende tijd om samen tips en ervaringen uit te wisselen. Ook mag je Vero en mij ALLES vragen tijdens een taboe-vrije alopecia Q&A. Nieuwe inzichten, energie, zelfvertrouwen boosts en haarvriendinnen gegarandeerd.

"Waarom wil ik dit absoluut niet missen?”

  • Praktische Workshops: Ontdek de best bewaarde make-up geheimen, plaktechnieken en knoopskills om je zelfverzekerd te voelen, ongeacht je haarstatus.

  • Mindset Workshops: Leer laagdrempelige technieken om op een nieuwe manier naar jezelf en jouw situatie te kijken, waardoor je met meer zelfvertrouwen en rust door het leven gaat.

  • Quiz en prijzen: Doe mee aan de Alopecia Quiz en maak kans op fantastische prijzen. Kennis delen was nog nooit zo leuk!

“Wie komen er dan?”

De Alopecia Dag is voor iedere vrouw met een vorm van haarverlies of alopecia. Of je nou dun haar hebt, weer al je haar terug hebt, (nieuwe) kale plekken hebt, een haarwerk of topper draagt, geen haarwerk draagt of volledig haarloos bent: als je zoekt naar positieve energie, praktische tips en een flinke dosis zelfvertrouwen, dan ben je hier op je plek. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers.

“Wat gaan we doen die dag?"

  • INLOOP & KENNISMAKING

Je komt lekker rustig binnen, besteld wat te drinken en maakt laagdrempelig kennis met jouw mede cursisten

  • ALOPECIA QUIZ

Altijd leuk, een quiz! We gaan een quiz doen over alle wist je datjes rondom haaruitval en alopecia (en er zijn mooie prijzen te winnen….)

  • PRAKTISCHE WORKSHOPS

We gaan de best bewaarde make up geheimen, haarwerk kneepjes, plaktechnieken en knoopskills delen, zodat jij nooit meer met je handen in het haar zit (sorry…) over jouw spiegelbeeld.

  • MINDSET WORKSHOPS

We leren je laagdrempelige technieken waarmee je op een nieuwe manier naar jezelf en jouw situatie leert kijken, zodat je met meer zelfvertrouwen over straat gaat.

  • TABOE-VRIJE Q&A

Veronique en ik doen niet aan taboes. Je mag ons tijdens deze Q&A alles vragen wat je wil, geen onderwerk is ‘off limits’. Benieuwd hoe wij omgaan met daten? Intimiteit? Of we nog wel eens bang en onzeker zijn? Waar we onze haarwerken kopen? Wat het ku*ste is dat iemand ooit tegen ons heeft gezegd? Waar we trots op zijn? Vraag maar raak, wij delen met liefde onze ervaringen met jullie.

  • BORREL

We sluiten deze inspirerende en motiverende dag feestelijk af met een borreltje en bitterbal. Proost op ons!

“Okay dit klinkt top! Waar kan ik me inschrijven?!”

De Alopecia Dag vindt plaats bij Jack Rabbit in hartje Utrecht, een heerlijke cafe met fantastische lunchkaart en borrel. We hebben een aparte ruimte, waar we rustig, afgesloten van andere gasten kunnen zitten met elkaar. Er zijn een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang! Inschrijven die je via de knop onderaan deze pagina.

Dus markeer 13 april in je agenda. Kom samen met ons deze dag een mega succes maken. Jij verdient het om in de spotlight te staan, omringd door gelijkgestemde vrouwen die begrijpen wat het betekent om alopecia te hebben. En we kunnen niet wachten om je tijdens deze dag in de spreekwoordelijke watten te leggen :)

P.S. Heb je een vriendin/ zus / collega / buurvrouw / verre nicht zonder alopecia die je graag mee wil nemen? Neem ze gerust mee! We hebben een speciaal 'friend'-ticket voor als je liever niet alleen komt.

Vorige
Vorige

Fake it till you make it…?

Volgende
Volgende

nooit meer gevangen op de bank